Testiryhmä

Testiryhmän totetutus

 

Kesällä 2018 kokosimme 50 suomalaista kuluttajaa kokeilemaan ja arvioimaan BM-tuotteita. Testiryhmän jäsenien tuli muutaman viikon ajan, kokeilla Suomalaisille tuttuja BM-tuotteita. Testattavat tuotteet olivat BM Night Cream Yövoide ja BM Gel 28 tehoseerumi. Lisäksi testiryhmäläisten tuli myös arvioida BM-sarjan uutuustuote, helmikuussa 2019 markkinoille ilmestynyt, BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoide. 

 

 

Testiryhmaetulos_11

 

 

Testiryhmään osallistuneiden henkilöiden keski-ikä oli noin 50 vuotta. Nuorin osallistuja oli 19 vuotias ja vanhin liki 80 vuotias. Moni testaaja kertoi kärsivänsä eri iho-ongelmista ja oli sen takia kiinnostunut kokeilemaan sarjaa. Suurimalle osalle testaajista BM-sarja oli täysin uusi tuttavuus.

 

 

Testiryhmaetulos_10

 

 

 

Tulokset

 

Testiryhmae_5

                                                                                                                                                                                                                 

BM Gel 28 tehoseerumi

 

Tehoseerumi oli testiryhmän suosikkituote.

Testiryhmä ilmoitti olevansa 100% tyytyväinen tuotteeseen ja kertoi sen täyttäneen kaikkien testiryhmään osallistuneiden odotukset. 

Tehoseerumi sai kehuja mm. siitä että se oli erittäin monikäyttöinen. Tehoseerumia pystyi käyttämään koko kasvoille, silmänympäryksille ja dekolteelle.

Vaikutuksen pystyi huomaamaan erittäin nopeasti. Tehoseerumi ihastutti myös käyttäjiä sillä, ettei se jättänyt tahmaista pintaa iholle. 

                  Testiryhmae_gel_2


 

 

BM Cleanser with Sucrose

 

BM Cleanser with Sucrose on BM-sarjan uutuustuote. Testiryhmä pääsi testaamaan tätä tuotetta aivan ensimmäisten joukossa. Testiryhmae_4

92% testiryhmästä ilmoitti pitävänsä tuotteesta ja 82% kertoi tuotteen tuotteen täyttäneen heidän odotuksensa. BM:n uusi puhdistusvoide on poikkeuksellinen, usean eri käyttötapansa ansiosta. Testiryhmä valitsi mieluisimmaksi käyttötavaksi puhdistusvoiteen pois pesemisen vedellä.

Toiseksi suosituin käyttötapa oli syväpuhdistava ja kosteuttava naamio. 88% testaajista suosittelisi tuotetta ystävilleen.Testaajat kehuivat tuotetta hellävaraisuudestaan ja siitä että tuote jätti ihon pehmeäksi puhdistuksen jälkeen. 

 

BM Cleanser with Sucrose sai yleisarvosanaksi 4,20 aisteikolla 1-5. (1=heikko, 5=erinomainen).

 

 

                             Testiryhmae_cleanser1

 


 

      

BM Night Cream Yövoide 

Testiryhmae_2

 

96% testaajista koki BM Night Cream Yövoiteen itselleen sopivaksi. Yövoide oli testaajien mieleinen, sillä se oli tarpeeksi kevyt, mutta silti ravitseva.

Voide oli helppo levittää ja se imeytyi ihoon nopeasti. Yövoiteen kerrottiin tehneen ihon kirkkaammaksi ja kimmoisammaksi. Kaikki testaajat suosittelisivat tuotetta ystävilleen kokeiltavaksi!

Testiryhmä ilmoitti olevansa 100% tyytyväinen BM Night Cream ja BM Gel 28 tehoseerumiin. Moni testaaja kertoi, että heidän ihonsa oli paremmassa kunnossa, kuin ennen testiä. Osa löysi jopa uudet suosikkituotteensa. 

 

 

                              Yoevoide_testiryhmae